Oproep: denk mee met de JongerenTop!

Woon jij in Bernheze, Boekel, Boxtel, Land van Cuijk, Maashorst, Meijerijstad, Sint Michielsgestel, Oss, ‘s-Hertogenbosch of Vught en ben je tussen de 14 en 23 jaar oud? Dan hebben wij jouw hulp nodig!

We vinden het belangrijk dat het onderwijs, mogelijkheden tot werk, eventueel hulp, zo goed mogelijk aansluiten bij wat jij en jouw leeftijdsgenoten nodig hebben. Daarom willen we bij het maken van beleid dit samen met jongeren doen. Hier gaan we in de regio mee aan de slag. Want dit doen we nog niet altijd en nog niet altijd goed. Om hier een goede kick-off aan te geven organiseren we in januari / februari 2023 een JongerenTop. Deze Top is bedoeld om bij bestuurders, beleidsmakers en professionals die dagelijks met jongeren werken jullie perspectief centraal te stellen. Wat vind je fijn in onderwijs, school, werk, hulp en wonen? Waar loop je tegenaan? Wat heb je nodig? Dat zijn vragen waarover met elkaar in gesprek willen. Maar hoe we dit precies organiseren weten we nog niet. Dat is namelijk aan jullie!

Een JongerenTop kan alleen een succes zijn als jongeren het mede organiseren. Daarom zijn we opzoek naar jongeren die met ons mee willen denken over de JongerenTop. Wil jij met ons meedenken? Geef dan jouw telefoonnummer aan mij door. Dan zorgen wij dat we snel een datumprikken voor de eerste bijeenkomst. Dit zal zijn op een doordeweekse avond tussen 19u en 21u in Oss.

Bel, app of mail mij, ook als je vragen hebt. Dat kan via 06 25400575 of w.van.sleeuwen@oss.nl.